Over BeMarket

Bouwen aan zorgeloos online shoppingplezier voor onze klanten

BeMarket is het nieuwe Belgische verkoopplatform voor íedere Belgische winkelier, uit eender welke sector, waarbij de consument centraal staat.

Handelaars gebruiken het platform om hun winkel zichtbaar te maken en om rechtstreeks te verkopen aan de consument in België en in buurlanden. We brengen de service die je als klant gewoon bent van jouw lokale winkelier tot bij je via een betrouwbaar verkoopplatform zodat je eenvoudig, snel en zorgeloos kan bestellen tegen een correcte prijs. Bij BeMarket vind je een uniek, uitgebreid gamma dat voldoet aan de hoogste kwaliteit, van bekende en minder bekende merken.

BeMarket werkt met een gedreven en deskundig team dat één doel voor ogen heeft: de laagste prijs bieden aan de klant, alle producten op voorraad hebben zodat klanten niet hoeven te wachten en het verzorgen van een goede en snelle service.

Als klant weet je bovendien exact waar je aankoop vandaan komt. Iedere leverancier werd gecontroleerd op betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid, daarom kunnen we hen ook met trots en zekerheid online kenbaar maken. Jouw bestelling komt niet langer van de andere kant van de wereld, waardoor je je steentje kan bijdragen aan de eigen economie en tewerkstelling!

Ben je op zoek naar een koopje of iets hip en nieuw?

In naam van het voltallige BeMarket-team heten we je van harte welkom! We zijn ervan overtuigd dat je het naar je zin zal hebben. 

Veel winkelplezier!