Verzending & levering

Heb je nog vragen? Stuur jouw vraag naar klantenservice@bemarket.be, we zoeken graag naar een gepaste oplossing voor jou.

Onze klantenservice is op weekdagen bereikbaar tussen 09:00 en 19:00 uur. Tijdens het weekend staan we tot je beschikking van 11:00 tot en met 16:00 uur.

Mijn bestelling is niet tot bij mij geraakt. Wat kan ik doen?

We helpen je om jouw bestelling terug te vinden: in de verzendbevestiging vind je de Track & Trace code. Kijk via deze link op de Track & Trace pagina of de levertijd is gewijzigd. Controleer ook even of je het correcte leveradres invoerde in het systeem. Check ook zeker je brievenbus. Heb je een “niet thuis”-bericht ontvangen? Je pakje kan bij de buren afgeleverd zijn of de bezorger heeft een nieuw bezorgmoment ingepland.  Indien geen van bovenstaande zaken hielp, contacteer dan onze klantenservice via klantenservice@bemarket.be.

Wie bezorgt mijn bestelling?

BeMarket werkt samen met Bpost en hun bezorgpartners voor binnen- en buitenlandse leveringen. In uitzonderlijke gevallen kan de ondernemer zelf leveren. Voor grote artikelen beschikken we over een professioneel bezorgteam. 

Hoe worden grote artikelen geleverd?

Wasmachines, koelkasten en ander witgoed worden geleverd op je adres. Indien je in een appartement woont, dan brengen we deze ook tot aan de deur op jouw verdiep. 

Uit welke bezorgopties kan ik kiezen?

Standaardbezorging: €4,95 voor België

Standaardbezorging: €6,95 voor Nederland

Standaardbezorging: €7,95 voor Duitsland

Andere bezorgopties:

  • Zelf afhalen bij de ondernemer: helemaal gratis

  • Levering bij een afhaalpunt: Is het niet mogelijk om je bestelling op te halen? Iemand anders mag in jouw plaats je bestelling ophalen. Zijn of haar gegevens worden genoteerd, dus het is noodzakelijk dat de persoon zijn of haar identiteitskaart bij heeft. Je bestelling blijft vijf dagen liggen, op dag zes wordt het pakket teruggestuurd naar BeMarket.

  • Levering bij een bpost-pakjesautomaat: Je ontvangt een QR-code en 6-cijferige code om je kluisje te openen van zodra je pakketje klaarligt. Dit kan ook per sms. Je gsm-nummer kan je tijdens de bestelling ingeven. Bij de afhaalautomaat scan je de QR-code of voer je de 6 cijfers in. Het kluisje gaat automatisch open. Code kwijt? Bij de automaat kan je een nieuwe code opvragen. Die ontvang je onmiddellijk via email of sms. Kan je optie voor levering bij bpost-pakjesautomaat niet aanklikken? Dan is er geen bpost-pakjesautomaat in de buurt, is je artikel te groot of bevat je bestelling meer dan 2 artikelen. 

Hoeveel kost de levering van de bestelling?

Gewone bestellingen worden geleverd tegen het tarief van € 4,99 voor België.  

Voor een verzending naar het buitenland worden extra verzendkosten aangerekend. Raadpleeg de precieze verzendkost na het aanklikken van het bestemmingsland bij de bestelling van je product(en). In onderstaande tabel vindt u een indicatie van deze extra kosten.  

Binnen de EU

€6,99 - €33,99

Buiten de EU        €21,99 - €31,99

Buiten de EU worden mogelijk invoer- of douanerechten aangerekend. Wend u tot de plaatselijke douane voor correcte informatie.  

Hoe snel ontvang ik mijn bestelling?

De voorziene levertijd wordt per artikel weergegeven op BeMarket. Mocht het buiten onze wil om anders verlopen en er een vertraging optreedt, dan brengen onze partners je hiervan op de hoogte. Bij het plaatsen van je bestelling start de ondernemer onmiddellijk de voorbereidingen om je pakje te verzenden. Je ontvangt tevens onmiddellijk een bevestiging per email. 


Wat als ik niet tevreden ben over de bezorger?

Laat ons weten waarom je niet tevreden bent. Omschrijf je klacht duidelijk en bezorg het ons via klachten@bemarket.be.  

Kunnen jullie de grote apparaten aansluiten?

Indien gewenst, dan doen we de installatie met veel plezier tegen de gepaste betaling. Bepaal zelf het moment waarop dit voor jou het beste past. Aansluiting zijn mogelijk van maandag tot en met zaterdag, tussen 08:00 en 22:00 uur. We verwittigen je van het uur op de dag van de afspraak. 

Nemen jullie mijn oude apparaat mee?

Wij bezorgen jouw nieuwe elektrisch toestel, en we nemen je oude gratis mee. Houd er wel rekening mee dat het oude toestel van gelijke grootte of kleiner is dan het nieuwe toestel, zodat het past in de laadruimte van de bezorger. Jouw oude toestel wordt milieuvriendelijk en volgens de wettelijke regels verwerkt. 

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben tijdens de levering van een groot artikel?

Dan laat het bezorgteam een briefje voor je achter. Een nieuw bezorgmoment kan hiermee makkelijk en snel worden afgesproken. 

Wordt de bestelling in één keer bezorgd?

Indien mogelijk worden alle bestelde producten op hetzelfde moment geleverd. Wanneer de bestelling meerdere artikels bevat van verschillende partners, dan zorgen we ervoor dat elk besteld artikel even snel geleverd kan worden. Je betaalt slechts eenmaal verzendkosten.