Zakelijk verkopen bij BeMarket

BeMarket, Belgische Winkeliers Samen Sterk

Als winkelier weet je als geen ander dat online shoppers bij het zoeken van een product prijzen vergelijken en de levertijden en reviews van verschillende webshops nakijken. Fors groeiende, grote buitenlandse webshops zetten Belgische winkeliers onder druk. Als individuele winkelier is het dan ook moeilijk concurreren met grote buitenlandse verkoopplatformen. BeMarket bundelt de krachten van verschillende winkeliers om samen sterk te staan tegen grote spelers.

Het BeMarket verkoopplatform vergroot de zichtbaarheid van de lokale fysieke winkels, en tegelijkertijd de wordt het online kopen bij de winkeliers op een overzichtelijke, betrouwbare en veilige manier versterkt.

BeMarket verrijkt de persoonlijke band tussen lokale winkelier en klant door online verkoop eenvoudig en toegankelijk te maken. We inspireren en begeleiden de winkeliers om continu in te spelen op trends en verwachtingen van de klant.

start Online Demo

JIJ EN BEMARKET, EEN (H)ECHT TEAM

Als winkelier verkoop je jouw producten rechtstreeks aan je klant van op het BeMarket verkoopplatform. Jij krijgt weer zuurstof om te ondernemen dankzij BeMarket.

BeMarket

JIJ EN BEMARKET, 100% BELGISCH EN UNIEK

Jij, tesamen met een zorgvuldig geselecteerde groep Belgische winkeliers, geeft vorm aan BeMarket. Een team van product-experts en marketeers ondersteunen jou in jouw verkopen. Samen gaan we voor die fantastische persoonlijke koopbeleving voor iedere klant.

JIJ MAAKT MEER WINST.

Omdat je exclusiviteit krijgt voor jouw producten op Bemarket.be, ben jij de enige winkelier die deze producten verkoopt. De producten die online staan zijn uniek en specifiek van 1 en dezelfde handelaar. Er zijn geen twee dezelfde. Door deze exclusiviteit en een snel aangroeiend klantenbestand krijg jij een grotere omzet. Je staat geen commissie af bij betaalde orders. En dus, maak jij meer winst.

BeMarket
BeMarket

EENVOUDIG EIGEN BEHEER

Jij stelt je eigen productgamma samen en plaatst deze op je unieke webruimte op www.bemarket.be. Klanten kopen rechtstreeks bij jou. Hiervoor staan meerdere online betaalmethoden zoals Bancontact, kredietkaarten, Payconiq of IDEAL, klaar voor jou om te gebruiken. Jouw bestellingen worden dan verzonden aan gunstige tarieven. Hoe groot of hoe klein het pakket ook is, het is in veilige handen van onze koeriers. Dankzij een gemakkelijk dashboard hou je jouw klantenbestand netjes bij.

Overzichtelijk, betrouwbaar en veilig. Zo eenvoudig is het!

IK GA ZAKELIJK VERKOPEN BIJ BEMARKET

Versterk je verkoop op het BeMarket verkoopplatform, het platform waar je als winkelier écht verdient!

Veel succes met jouw verkoop, maar bovenal, veel plezier !!!

Stuur je aanvraag in en ontvang je Online Demo

Ik wens gecontacteerd te worden via

Wat wil je verkopen op BeMarket?

Kies een Hoofdcategorie
Kies een categorie
Kies een subcategorie
Verstuur